Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Konya 7 Kişi Öldü : Konya'da arının soktuğu kişi öldü : Konya'da, bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi yaşamını yitirdi, evde de ateşe verildi.

Konya 7 Kişi Öldü : Konya'da arının soktuğu kişi öldü : Konya'da, bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi yaşamını yitirdi, evde de ateşe verildi.. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda aralarında. Saldırganlar evi ateşe vererek kaçtı. Konya meram'da bir eve giren silahlı kişiler, evde bulunan aynı aileden 7 kişiyi öldürdü. Son dakika haberine göre konya'da, bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi yaşamını yitirdi, ev de ateşe verildi. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, olay sırasında bölgeden ayrıldığı üzerinde durulan bir aracın bulunması için tüm kentte çalışma başlatıldı.

Eve giren silahlı kişiler 7 kişiyi kurşun yağmuruna tutup öldürdü. Konya'nın merkez meram ilçesindeki bir evde 7 kişinin cansız bedeninin bulunduğu öğrenildi. Konya'da bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi yaşamını yitirdi. Konya'da, refüjü aşıp karşı şeride geçen otomobilin başka bir otomobile çarpması sonucu 3'ü kadın 7 kişi yaşamını yitirdi. Konya'da iki otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi öldü.

Ankara-Konya yolundadaki kazada 5 kişi öldü - Asayiş ...
Ankara-Konya yolundadaki kazada 5 kişi öldü - Asayiş ... from www.karamanhaber.com
Hayatını kaybedenlerin silahla vurulduğu belirlendi. Katil zanlılarının katliam sonrası evi ateşe verdiği olayda katliam evinden ilk görüntüler geldi. Maalesef 2010 yılında başlayan bir husumetin devamı, yaklaşık. Ateşe verilen ev ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Konya\'nın meram ilçesinde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi öldürüldü. Kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü. Konya'da bir evde 7 kişi ölü bulundu. Alınan bilgiye göre, merkez meram ilçesi hasanköy mahallesi enbiya sokak'ta bir evde 7 kişinin ölü bulunduğu ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk.

Saldırıyla ilgili siyasilerden peş peşe açıklamalar geldi.

İçişleri bakanı soylu, konya'da 7 kişinin öldürülmesiyle ilgili açıklama yaptı. Dha'nın geçtiği habere göre olay, saat 18.50 sıralarında merkez meram ilçesi hasanköy mahallesi özşahin sokak'ta meydana geldi. Konya'da bir eve düzenlenen silahlı saldırıda ölü sayısı 7'e yükseldi. Konya'da iki otomobilin çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü. Olay, saat 18.50 sıralarında merkez meram ilçesi hasanköy mahallesi'nde meydana geldi. Konya namaz vakitleri 29 eylül salı. Maalesef 2010 yılında başlayan bir husumetin devamı, yaklaşık. Kaza , karatay ilçesi ticaret borsası alt geçicinde yaşandı. Konya'dan bir kaza haberi ile devam ediyoruz. Konya'da bir evde 7 kişi ölü olarak bulundu. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda aralarında kadınlarında bulunduğu aynı aileden 7 kişi hayatını kaybetti. Görüntülerde cansız bedenlerin evin avlusuna dizildiği görüldü. Konya\'nın meram ilçesinde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi öldürüldü.

Saldırganlar evi ateşe vererek kaçtı. Eve giren silahlı kişiler 7 kişiyi kurşun yağmuruna tutup öldürdü. Alınan bilgiye göre, merkez karatay ilçesi ticaret borsası alt geçicinde, 42 acm 965 plakalı otomobil ile plakası henüz belirlenemeyen başka bir otomobil çarpıştı. Alınan bilgiye göre, merkez meram ilçesi hasanköy mahallesi enbiya sokak'ta bir evde 7 kişinin ölü bulunduğu ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Konya'da, bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi yaşamını yitirdi, evde de ateşe verildi.

Konya evde çıkan yangında 1 kişi öldü - Son Dakika
Konya evde çıkan yangında 1 kişi öldü - Son Dakika from foto.sondakika.com
Olay, saat 18.50 sıralarında merkez meram ilçesi hasanköy mahallesi özşahin sokak'ta meydana geldi. Konya'da bir evde 7 kişi ölü olarak bulundu. Hayatını kaybedenlerin silahla vurulduğu belirlendi. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, olay sırasında bölgeden ayrıldığı üzerinde durulan bir aracın bulunması için tüm kentte çalışma başlatıldı. Ateşe verilen ev ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Alınan bilgiye göre, merkez karatay ilçesi ticaret borsası alt geçicinde, 42 acm 965 plakalı otomobil ile plakası henüz belirlenemeyen başka bir otomobil çarpıştı. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu vahşi, aynı zamanda alçak ve menfur bir saldırı dedi.

Ana sayfa genel son dakika:

Maalesef 2010 yılında başlayan bir husumetin devamı, yaklaşık. Konya'da bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre, merkez meram ilçesi hasanköy mahallesi enbiya sokak'ta bir evde 7 kişinin ölü bulunduğu ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda aralarında. Konya'da iki otomobilin çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü. Görüntülerde cansız bedenlerin evin avlusuna dizildiği görüldü. Konuyla ilgili açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu vahşi, aynı zamanda alçak ve menfur bir saldırı dedi. Konya meramda ne oldu, hasanköy cinayeti neden bu olayı gerçekleştiren tek kişi, bizim görüntülerde tespit ettiğimiz. Konya'da bir evde 7 kişi ölü olarak bulundu. Konya'da, bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi yaşamını yitirdi, evde de ateşe verildi. Hayatını kaybedenlerin silahla vurulduğu belirlendi. İki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda aralarında kadınlarında bulunduğu aynı aileden 7 kişi hayatını kaybetti.

Konuyla ilgili açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu vahşi, aynı zamanda alçak ve menfur bir saldırı dedi. Konya'da bir eve düzenlenen silahlı saldırıda ölü sayısı 7'e yükseldi. Polis saldırının tabanca ve tüfekle düzenlendiğini saptarken, kaçan saldırgan veya saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı. Alınan bilgiye göre, merkez karatay ilçesi ticaret borsası alt geçicinde, 42 acm 965 plakalı otomobil ile plakası henüz belirlenemeyen başka bir otomobil çarpıştı. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Konya'daki aile katliamını kim yaptı, aile nereli ...
Konya'daki aile katliamını kim yaptı, aile nereli ... from i.sonhaberler.com
Olay, saat 18.50 sıralarında merkez meram ilçesi hasanköy mahallesi özşahin sokak'ta meydana geldi. Konya'nın merkez meram ilçesindeki bir evde 7 kişinin cansız bedeninin bulunduğu öğrenildi. Saldırıyla ilgili siyasilerden peş peşe açıklamalar geldi. Konya'da bir evde 7 kişi ölü olarak bulundu. Alınan bilgiye göre, merkez karatay ilçesi ticaret borsası alt geçicinde, 42 acm 965 plakalı otomobil ile plakası henüz belirlenemeyen başka bir otomobil çarpıştı. Son dakika bilgisine olay saat 18.50 sıralarında merkez meram ilçesi hasanköy mahallesi enbiya sokak'ta yaşandı. 42 acm 965 plakalı otomobilde bulunan hakan yel, muhammed emin gül ile kimliği belirlenemeyen 2'si kadın 3 kişi ile diğer sürücü muammer ve eşi memduha can. Konya'da iki otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi öldü.

Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

30 temmuz 2021 cuma 21:52. Olay, saat 18.50 sıralarında merkez meram ilçesi hasanköy mahallesi'nde meydana geldi. Olay, saat 18.50 sıralarında merkez meram ilçesi hasanköy mahallesi özşahin sokak'ta meydana geldi. Konya 'da iki otomobil çarpıştı. Konya'da, aralarında 2009 yılından bu yana 'kedi' nedeniyle husumet bulunan aileler arasındaki kavgada 7 kişi silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Konya'da iki otomobilin çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü. Saldırının ardından ev de ateşe verildi. Alınan bilgiye göre, merkez meram ilçesi hasanköy mahallesi enbiya sokak'ta bir evde 7 kişinin ölü bulunduğu ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk. Konya\'nın meram ilçesinde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi öldürüldü. Konya'da korkunç saldırı:7 kişi öldü. Ateşe verilen ev ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Konya'nın ereğli ilçesinde bir apartmanın yedinci katından düşen kişi yaşamını yitirdi. Konya meramda ne oldu, hasanköy cinayeti neden bu olayı gerçekleştiren tek kişi, bizim görüntülerde tespit ettiğimiz.